top of page

Neodocto Group

Public·15 members

Gorila Joe Film Online Subtitrat In Romana


Gorila Joe Film Online Subtitrat In Romana
Gorila Joe este un film de aventură și comedie produs de Disney în 1998, care prezintă povestea unei gorile uriașe și a prietenei sale umane, care încearcă să o protejeze de braconieri și de pericolele orașului. Filmul este un remake după un film din 1949 cu același nume, și are în rolurile principale pe Charlize Theron, Bill Paxton și Naveen Andrews. Gorila Joe este un film plin de acțiune, umor și emoție, care poate fi vizionat online subtitrat în română pe platforma Disney+.


Rezumatul filmului Gorila Joe
Filmul începe în Africa, unde o tânără pe nume Jill Young trăiește alături de mama ei, care se ocupă de o rezervație de gorile. Jill se împrietenește cu o gorilă mică pe care o numește Joe, și care se dovedește a fi foarte inteligentă și sensibilă. Însă viața lor liniștită este întreruptă de un grup de braconieri conduși de Andrei Strasser, care îi ucide pe mama lui Jill și pe mama lui Joe, și încearcă să îl captureze pe Joe pentru a-l vinde. Jill reușește să scape cu Joe în junglă, și îl crește în secret timp de 12 ani.


Download: https://t.co/bFgZfmV5Jh


În prezent, Jill și Joe trăiesc fericiți într-un sat izolat, unde Joe este considerat un protector al localnicilor. Însă viața lor este din nou amenințată de Strasser, care încă îl caută pe Joe pentru a-i tăia mâna ca trofeu. Între timp, un zoolog american pe nume Gregg O'Hara vine în Africa pentru a studia gorilele, și descoperă existența lui Joe, care a ajuns să aibă 5 metri înălțime. Gregg îi propune lui Jill să o aducă pe Joe în America, la un sanctuar special creat pentru el, unde ar fi în siguranță și ar putea interacționa cu alți animale. Jill acceptă cu greu, sperând că Joe va avea o viață mai bună.


În America, Joe se adaptează greu la noul mediu, și este speriat de zgomotele și agitația orașului. El este ținut sub supraveghere la sanctuarul condus de Harry Ruben, care se dovedește a fi un om lacom și fără scrupule, care vrea să exploateze imaginea lui Joe pentru a face bani. Jill și Gregg se îndrăgostesc unul de altul, și încearcă să îl apere pe Joe de planurile lui Harry. Însă Strasser reușește să îl găsească pe Joe în America, și pune la cale un plan diabolic pentru a-l răpi. El provoacă o incendiu la sanctuar, și profită de haos pentru a-l seda pe Joe și a-l duce la camionul său. Jill și Gregg își dau seama de planul lui Strasser, și pornesc în urmărirea lui.


Strasser ajunge la un parc de distracții din apropiere, unde intenționează să scape cu elicopterul. El îl trezește pe Joe cu o injecție electrică, și îl provoacă să devină violent. Joe scapă din lanțuri, și începe să distrugă totul în calea sa. El se urcă pe o roată gigantică, unde Strasser îl urmărește cu elicopterul. Jill și Gregg ajung la parc, și încearcă să îl calmeze pe Joe, care îi recunoaște și le cere ajutor. Strasser încearcă să îl împuște pe Joe, dar este lovit de o bucată din roată, și cade în elicea elicopterului, murind. Joe este rănit, și cade de pe roată, dar este prins de o plasă de siguranță. Jill și Gregg îl îmbrățișează pe Joe, care este salvat.


Recenzia filmului Gorila Joe
Gorila Joe este un film care se adresează în principal copiilor, având un scenariu simplu și previzibil, dar care oferă și momente de suspans, umor și emoție. Filmul este realizat cu efecte speciale deosebit de bine făcute, care dau viață personajului principal, Joe. Gorila este atât de bine realizată și pare atât de vie, încât emoționează din punct de vedere vizual și nici n-ai spune că a fost realizată pe computer. Filmul a fost nominalizat la Premiul Oscar pentru cele mai bune efecte vizuale, dar a pierdut în fața filmului What Dreams May Come (1998) - o fantezie vizuală despre o călătorie în Rai și în Iad.


Interpretările actorilor sunt lejere și potrivite pentru genul filmului. Charlize Theron este credibilă în rolul lui Jill, o fată curajoasă și devotată prietenului ei gorilă. Bill Paxton este simpatic în rolul lui Gregg, un zoolog care se îndrăgostește de Jill și de Joe. Naveen Andrews este malefic în rolul lui Strasser, un braconier fără scrupule care vrea să îl ucidă pe Joe. Regina King și David Paymer sunt amuzanți în rolurile lor secundare, ca asistenții lui Gregg și Harry.


Filmul are și un mesaj ecologic, despre importanța protejării animalelor sălbatice și a mediului înconjurător. Filmul arată cum braconajul și exploatarea animalelor sunt niște practici criminale, care pun în pericol viața acestora și a oamenilor. Filmul arată și cum animalele au sentimente și personalitate, și cum pot fi prieteni adevărați pentru oameni. Filmul transmite și o lecție de viață, despre cum trebuie să ne luptăm pentru ceea ce iubim, chiar dacă întâmpinăm greutăți și obstacole.


Concluzie
Gorila Joe este un film distractiv și emoționant, care poate fi vizionat online subtitrat în română pe platforma Disney+. Filmul este recomandat copiilor și celor care iubesc filmele cu animale. Filmul are efecte speciale impresionante, care dau viață personajului principal, Joe. Filmul are și un scenariu plin de acțiune, umor și emoție, care te ține în suspans până la final. Filmul are și un mesaj ecologic și o lecție de viață, despre importanța protejării animalelor sălbatice și a prieteniei.


  • About

    Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

    bottom of page